петък, юли 08, 2005

Боклуци

Докато дойдох на работа и щях да се издрайфам няколко пъти. Само не знам защо толкова време чакаха куките, та чак сега разбутаха тия от суходол. Да хората са прави, видяхме че са с позиция и отстояват интересите си, но защо толкова време държавата допусна шепа хора да направят за смях и смрад европейска столица дето се водим, че сме. А да ги питам тия протестиращи те на работа не ходят ли бе дееба, и като пищят, че децата им страдат най- много, защо бяха сложили ТОЧНО ДЕЦАТА си най-отпред на протестите, а!?!! На всички им е ясно, че няма къде другаде засега, и че проблема е на московска 33 и вече в парламента, където има един човек за разстрел, а на московска са останалите.
Няма гражданско общество в България, и аз, и ти сме овце! Това по белия свят ако беше станало, щеше да има куп оставки и протести и да бяха изядени с парцалите всички шибани тунеядци, дето дадоха на един човек да събира целия боклук на София, и който се вози в Майбах с цена колкото сигурно струва половината завод за отпадъци, който пък, ако се сметне колко общо е сумата за такса смет, която се плаща в София за една година, сигурно ще бъде изграден с много малка част от нея.
Е така е, на клавиатурата съм много отворен, но и като вас, само си чешам езика и пръстите и гледам като овца, която чака за пореден път да бъде остригана!

Няма коментари: