четвъртък, септември 20, 2007

Из любимите неща на Медаров

Той е разнолика личност, но все пак най- любимото му нещо е да си стои в софийските задръствания с Бора-та и да се кефи как помръдва с един километър в час. Даже си купи турбогъзарско дивиди сони та да си върже телевизорче и познайте какво ще гледа докато си виси по колоните на околовръстното...палавник! Също така се кефи как разни селяни, до вчера въртели гумите на жигулето си пред селската кръчма но сега тунинговави с голфове двойки, карат в насрещното и избягват задръстванията докато той си седи в колоната.
Обича той и да си поддържа колата чиста, някак си това го разтоварва от напрегнатия бизнес ден в бизнес парка, все пак мениджър е човека, не е к'во да е. Ама преди години дори прашинки нямаше вътре някак си беше успял да прекара прахоляка да не влиза в колата а мухите се заслепяваха от излъсканата и пасирана боя и се блъскаха в уличните стълбове. Днес, май няма толкова много време да чисти, защото веднъж видях няколко трохи вътре и леки наченки на прах на едно местенце....
Абе много е готин!

3 коментара:

Анонимен каза...

Дали е готин Медаров, незнам. Откривам обаче няколко неточности публикацията на г-н Георгиев.
1. Медарката движи с поло
2. Недопустимо е турбо гъзара да се определя с Голф 2. Това не е кола, това е история, това е символа на истинската Германия. Само човек никога не притежавал такъв автомобил може да го хули.
А г-н Георгиев грях Ви на душата, ако не си признаете, че сте прекарали незабравими моменти с истински приятели в един стар, Голф 2.

Анонимен каза...

хайде и аз малко да се включа, че имам известни наблюдения върху темата. голфчето беше старично, но пък си вървеше екстра и имаше кой да го пази в отлично състояние....

Анонимен каза...

Искам да попитам:
1.Кой им даде голфове на селските тарикати?