четвъртък, февруари 23, 2006

До другите блогъри

аре събудете се от дългия зимен сън и вземете та напишете нещо. и оправдания от типа имам много работа или не съм в настроение не се приемат, измислете нещо по-умно :)
баща ми май ще се окаже прав защо не идва вода към кенефното казанче при Гери
а за наш'те биатлонистки в торино ме е срам да говоря дори
и дейтата умря
абе нали има пролетно настроение
ние сме волни

2 коментара:

Анонимен каза...

мдаааа днес е вторник, т.е. твоя втори ден в Брюксел...как е хавата там.....чакат ли с нетърпение 2007г., за да се присъединим към тях.
И сега най-важното! Както вече казах втори ден си там остава ти една нощ и рано сутрин.....в твой интерес е да си старателен и отговорен, за да получиш накрая малка грамота :)))))))

Анонимен каза...

какви неподозирани художествени наклонности имал колегата.и досега се е крил...а аз съм любопитна.заслужаваш порицание, иво.защо си ме пренебрегвал досега и не си ме допуснал до тази светая светих.сигурно не съм била достойна.нищо,и това ще преглътна.по-добре по-късно отколкото по-рано.
важи ли още специалната награда.всъщност това си е направо публично обещание за награда и има обвързваща за оферента сила, което пък ще рече, че мога да те ПРЕСЛЕДВАМ, включително и по съдебен ред, ако не ме наградиш своевременно и достойно.It's Пушкин.
Дълбока и необятна е руската душа, можеш ли разбра...традиционният руски запой гледах вчера в "Особености на националния лов".Ловната дружинка разбира се не можа дори да тръгне на лов и чак се изнервих от идиотизмите им, докато баща ми гледаше в захлас и възхищение и коментираше, че това е най-великият филм на всички времена и смисълът му е дълбоко мъдър.Аз не бях озарена от прозрението, за което вината сигурно е в късия ми ум.